Cellular One
 
Cauti un accesoriu pentru telefon sau tableta?
Romania | Lei | Romana
  • Contul meu
    • AutentificareX    • sau inregistrare

Termeni si conditii

 

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii oferite prin intermediul magazinului virtual.

Bunurile si serviciile va sunt oferite de Sc Cellular One Srl, cu sediul in Braila, str. Gradinii Publice, nr.6.

 

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

 

Intregul continut al site-ului CellularOne este proprietatea Sc Cellular One Srl si a furnizorilor nostri si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.Folosirea fara acordul scris al CellularOne a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 

COMENZI / RETURNARE PRODUSE

 

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre CellularOne sau un furnizor al acestuia.

Conform art.9 din OUG 34/2014, puteti renunta la orice produs achizitionat online si care nu corespunde dorintelor sau asteptarilor dumneavoastra, in termen de 14 zile calendaristice, fara sa presupuna o justificare sau motivare din partea dumneavoastra. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denuntare unilaterala a contractului, restituirea Produsului trebuie sa se faca exact in starea in care l-ati primit si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele aflate in pachetul de livrare. Va vom restitui pretul achitat pe produs in maximum 14 zile de la data la care am primit produsul in depozit, intr-un cont bancar indicat de catre dumneavoastra. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina dumneavoastra.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intra sub incidenta prezentei ordonante de urgenta, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia nu beneficeaza de dreptul de retur in 14 zile.

 

 

PRODUSE SI SERVICII

 

Produsele si serviciile noastre sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu se ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop.

Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul CellularOne, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis. Valoarea maxima a daunelor pe care putem sa le platim pentru dumneavoastra, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate conform facturii emise.

Toate promotiile afisate pe site sunt valabile numai in limita stocurilor disponibile.

 

 

PRETURI

 

Preturile prezentate includ TVA (20%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz CellularOne poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroarea de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al produsului.

In anumite cazuri, mai exact pentru produsele din categoria echipamentelor electrice si electronice (EEE), in conformitate cu prevederile HG 448/2005, pe langa pretul produsului, se percepe si Timbru Verde. Aceasta taxa nu depinde de noi si reprezinta partea din pretul echipamentului electric sau electronic destinata acoperirii costurilor procesului de colectare si reciclare a deseurilor EEE. Valoarea timbrului verde este de 0,72 Ron (TVA inclus) pentru telefoane mobile, 1,20 (TVA inclus) pentru ceasuri, bratari, ochelari inteligenti si 6,00 Ron (TVA inclus) pentru laptop-uri / notebook-uri, tablete. Valoarea timbrului verde se achita individual pentru fiecare produs care face parte din categoriile mai sus mentionate si este inclusa in pretul produsului.

 

 

LIVRARE

 

Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, sunteti notificat in scris sau telefonic in legatura cu confirmarea comenzii.

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.

Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de Cargus. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale.

De asemenea, exista cazuri exceptionale in care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de noi, care includ : incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Toate acestea ne permit sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor comandate de catre dumneavostra. Inainte de fiecare livrare, veti fi contactat de catre curier.

In cazul in care nu sunteti gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu dumneavoastra. Daca coletul nu va fi ridicat in termen de 15 zile de la sediul curierului, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul nostru. In cazul refuzului unui colet livrat de catre CellularOne conform comenzii efectuate pe site-ul nostru , sunteti de acord sa suportati costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

 

PRODUSELE AFLATE IN "PRECOMANDA"

 

Produsele din oferta care au specificat textul "Precomanda" se pot achizitiona doar prin achitarea integrala in avans a produsului, prin card bancar.

Termenele de livrare pentru aceste produse comunicate de catre consultatii de vanzari ai companiei noastre, telefonic sau prin e-mail, pot suferi uneori modificari in functie de numarul comenzilor inregistrate si posibilitatile noastre de achizitionare si livrare a Produsului. Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza doar in ordinea inregistrarii platii in conturile CellularOne si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.

Dumneavoastra sunteti indreptatit sa renuntati oricand la o comanda inregistrata pentru un produs aflat la precomanda, cu posibilitatea de a va fi restituita suma transferata catre noi. Renuntarea la comanda se face printr-o notificare trimisa catre noi prin e-mail sau in scris. Ne rezervam dreptul de a anula in orice moment o precomanda inregistrata, printr-o notificare trimisa catre dumneavoastra , telefonic sau prin e-mail. In acest caz, va vom restitui plata efectuata in avans in cel mai scurt timp posibil.

Sc Cellular One Srl nu este raspunzatoare pentru comisioanele suplimentare inregistrate si achitate de catre dumneavoastra la momentul si in legatura cu plata efectuata sau ulterior acestei date.

 

 

PLATA

 

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. Ne rezervam dreptul ca in anumite cazuri sa solicitam plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau card bancar. Dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail info@cellularone.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul CellularOne.

De asemenea, plata produselor se poate efectua si online, cu card de credit. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor dumneavoastra.

Top