Cellular One
 
Cauti un accesoriu pentru telefon sau tableta?
Romania | Lei | Romana
  • Contul meu
    • AutentificareX    • sau inregistrare

Termeni si conditii

 

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii oferite prin intermediul magazinului virtual.

Bunurile si serviciile va sunt oferite de Sc Cellular One Srl, cu sediul in Braila, str. Gradinii Publice, nr.6, et. 2.

 

Protectia datelor cu caracter personal

 

Acordam o foarte mare atentie protejarii datelor dumneavoastra personale, dorind sa va simtiti în siguranta in timpul vizitarii site-ului nostru.

Protectia datelor dumneavoastra personale in faza de procesare a datelor este o problema importanta pentru noi, de care tinem seama in cursul tuturor procesarilor derulate în compania noastra.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acesteia. Cellular One isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi.

 

Accesand si utilizand site-ul CellularOne, sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe site sa inceapa imediat dupa îndeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte.

Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.

Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati sectiunea "Autentificare". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Cellular One SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Dumneavoastra declarati pe proprie raspundere ca datele introduse in site-ul nostru sunt corecte si va apartin, nu sunt datele altor persoane si sunteti constient de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

 

 

 

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre Cellular One numai in masura permisa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. 

Datele dumneavoastra personale ne sunt necesare pentru inregistrarea, operarea, procesarea si expedierea comenzilor dumneavoastra de asemenea si pentru a va furniza informatii legate de promotiile sau activitatiile desfasurate de CellularOne prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, sms etc.). 

Datele dumneavoastra personale nu vor fi salvate decat atunci cand ni le oferiti, de exemplu atunci cand va creati un cont, cand va inregistrati, cand optati pentru primirea informatiilor prin posta electronica sau sms, cand participati la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, cand incheiati un contract sau cand completati si ne trimiteti formularele online puse la dispozitia clientilor pe site-ul nostru.

Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. In cazul in care nu sunteti de acord cu acest lucru, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre compania noastra. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Ce informatii colectam si cum le folosim?

 

Pentru a putea comanda din magazinul virtual si pentru a putea prelucra comanda, avem nevoie de prenumele, numele, adresa de e-mail, CNP-ul, adresa de facturare si daca difera de cea de facturare, adresa de livrare (strada, cod postal, localitate), numarul de telefon precum si de numele de utilizator si parola, pe care le folosesti in magazin.

 

Adresa de e-mail si numarul de telefon sunt necesare pentru a te putea contacta mai rapid, daca exista intrebari in legatura cu comanda ta. In afara de cele de mai sus mai avem nevoie:

  • in cazul in care alegeti plata cu cardul: tipul cardului, numarul cardului, data expirarii acestuia si codul de siguranta de pe verso;
  • in cazul achitarii la livrarea comenzii: nu avem nevoie de informatii suplimentare.

 

 

Prin inscrierea pe SITE/efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UTLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Cellular One si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

 - activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Cellular One si a tertilor cu care Cellular One are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate;

 - participarea la concursuri, promotii;

 - transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);

 - statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;

 - cercetari de piata;

 - urmarirea datelor de vanzari.

 

Informatiile CLIENTULUI cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12),acces la date (art. 13),interventie (art. 14),opozitie (art. 15),de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18).

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la SC CELLULAR ONE S.R.L, str. Gradinii Publice, nr. 6, jud. Braila sau la adresa de mail info@cellularone.ro

 De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

Daca aveti orice intrebare despre modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate, daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile de mai sus, sau daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa Cellular One cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Cellular One poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat, servicii bancare, etc., alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

 

 

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

 

Intregul continut al site-ului CellularOne este proprietatea Sc Cellular One Srl si a furnizorilor nostri si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al CellularOne a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 

COMENZI / RETURNARE PRODUSE

 

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre CellularOne sau un furnizor al acestuia.

Conform art.9 din OUG 34/2014, puteti renunta la orice produs achizitionat online si care nu corespunde dorintelor sau asteptarilor dumneavoastra, in termen de 14 zile calendaristice, fara sa presupuna o justificare sau motivare din partea dumneavoastra. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denuntare unilaterala a contractului, restituirea produsului trebuie sa se faca exact in starea in care l-ati primit si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele aflate in pachetul de livrare. Va vom restitui pretul achitat pe produs in maximum 14 zile de la data la care am primit produsul in depozit, intr-un cont bancar indicat de catre dumneavoastra. Cheltuielile ocazionate cu trimiterea produsului, in cazul denuntarii unilaterale a contractului, cad, conform legii, in sarcina dumneavoastra.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intra sub incidenta prezentei ordonante de urgenta, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia nu beneficiaza de dreptul de retur in 14 zile.

 

 

PRODUSE SI SERVICII

 

Produsele si serviciile noastre sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Nu se ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop.

Imaginile publicate pe site-ul nostru au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Atat noi, cat si furnizorii nostri ne rezervam dreptul sa modificam specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul CellularOne, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis. Valoarea maxima a daunelor pe care putem sa le platim pentru dumneavoastra, in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate conform facturii emise.

Toate promotiile afisate pe site sunt valabile numai in limita stocurilor disponibile.

 

 

PRETURI

 

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pentru produsele aduse pe comanda, exista posibilitatea ca preturile sa fie schimbate si ne asumam acest drept. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize.

Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Preturile sunt valabile doua zile de la data inregistrarii comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul oricarui produs care nu are pret (are afisat pret zero), se subintelege ca nu este de vanzare, asta deoarece nu este in stocul societatii.

Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz CellularOne poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroarea de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionată in raport de pretul real al produsului.

In anumite cazuri, mai exact pentru produsele din categoria echipamentelor electrice si electronice (EEE), in conformitate cu prevederile HG 448/2005, pe langa pretul produsului, se percepe si Timbru Verde. Aceasta taxa nu depinde de noi si reprezinta partea din pretul echipamentului electric sau electronic destinata acoperirii costurilor procesului de colectare si reciclare a deseurilor EEE.

Valoarea timbrului verde este de 0,72 Ron (TVA inclus) pentru telefoane mobile, 1,20 (TVA inclus) pentru ceasuri, bratari, ochelari inteligenti si 6,00 Ron (TVA inclus) pentru laptop-uri / notebook-uri, tablete. Valoarea timbrului verde se achita individual pentru fiecare produs care face parte din categoriile mai sus mentionate si este inclusa in pretul produsului.

 

 

LIVRARE

 

Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, sunteti notificat in scris sau telefonic in legatura cu confirmarea comenzii.

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.

Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de Cargus. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale.

De asemenea, exista cazuri exceptionale in care comenzile nu pot fi onorate din motive independente de noi, care includ : incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Toate acestea ne permit sa intarziem sau sa anulam livrari ale produselor comandate de catre dumneavostra. Inainte de fiecare livrare, veti fi contactat de catre curier.

In cazul in care nu sunteti gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu dumneavoastra. Daca coletul nu va fi ridicat in termen de 15 zile de la sediul curierului, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul nostru. In cazul refuzului unui colet livrat de catre CellularOne conform comenzii efectuate pe site-ul nostru , sunteti de acord sa suportati costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

 

 

PRODUSELE AFLATE IN "PRECOMANDA"

 

Produsele din oferta care au specificat textul "Precomanda" se pot achizitiona doar prin achitarea integrala in avans a produsului, prin card bancar.

Termenele de livrare pentru aceste produse comunicate de catre consultatii de vanzari ai companiei noastre, telefonic sau prin e-mail, pot suferi uneori modificari in functie de numarul comenzilor inregistrate si posibilitatile noastre de achizitionare si livrare a Produsului.

Onorarea comenzilor pentru produsele aflate la precomanda se efectueaza doar in ordinea inregistrarii platii in conturile CellularOne si nu a lansarii comenzilor, in acord cu termenele specificate mai sus.

Dumneavoastra sunteti indreptatit sa renuntati oricand la o comanda inregistrata pentru un produs aflat la precomanda, cu posibilitatea de a va fi restituita suma transferata catre noi. Renuntarea la comanda se face printr-o notificare trimisa catre noi prin e-mail sau in scris.

Ne rezervam dreptul de a anula in orice moment o precomanda inregistrata, printr-o notificare trimisa catre dumneavoastra , telefonic sau prin e-mail. In acest caz, va vom restitui plata efectuata in avans in cel mai scurt timp posibil.

Sc Cellular One Srl nu este raspunzatoare pentru comisioanele suplimentare inregistrate si achitate de catre dumneavoastra la momentul si in legatura cu plata efectuata sau ulterior acestei date.

 

 

PLATA

 

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor.

Ne rezervam dreptul ca in anumite cazuri sa solicitam plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau card bancar. Dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail info@cellularone.ro.

Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul CellularOne.

De asemenea, plata produselor se poate efectua si online, cu card de credit. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor dumneavoastra.

Top