Cellular One
 
Cauti un accesoriu pentru telefon sau tableta?
Romania | Lei | Romana
  • Contul meu
    • AutentificareX    • sau inregistrare

 

S.C. Cellular One S.R.L. a fost înființată în anul 2002 și obiectul de activitate îl constituie comerțul și serviciile de telefonie mobilă.

 

 

 

Am intrat pe piața online după o activitate în comerțul și serviciile de telefonie mobilă de peste cincisprezece ani, timp în care am dezvoltat o rețea de peste treizeci de magazine în județele: Botoșani, Bacău, Brăila, Constanța, Galați, Prahova, Suceava, Iași, Ialomița, Tulcea, Vaslui, Vrancea și municipiul București.

Vezi aici locațiile magazinelor noastre: https://cellularone.ro/magazine

 

Încă de la început Cellular One a colaborat cu Orange România în calitate de parteneri. De-a lungul timpului compania s-a dezvoltat într-un ritm alert și continuă în această direcție, dovada fiind numărul mare de puncte de lucru în toată țara.

 

 

Cu o echipă de profesioniști dedicată, Cellular One a devenit rapid un reper de succes crescând ca notorietate și oferind consumatorilor servicii de calitate în domeniul IT&C, reprezentând la nivel național unul dintre principalii jucători pe piața de telefonie mobilă și accesorii.

 

De mai bine de un deceniu alături de dumneavoastră, suntem aici pentru a vă oferi servicii de calitate, produse excepționale și accesibile.

 

 

cellular one ®  este marcă înregistrată la OSIM sub nr.153973/02.11.2017, SC CELLULAR ONE SRL având drepturi depline de exploatare și utilizare a ei.

 

 

 

Parteneri

    

 

 

Top